M.02.V.0005.P  Artistic Approaches to Food Culture and Agriculture

Module details
Module Owner: N.N.

Displayed in timetable as: M.02.V.0005.P

Duration: 1

Number of electives: 0

Credits: 4,0

Start Semester: winter semester 2023/24

Registration periods
Phase Block Register from | to End cancellation
Anmeldephase Wahlpflichtmodule Modulanmeldung 03.07.2023 00:00 | 07.07.2023 23:59 07.07.2023 23:59
Nachwahlphase Wahlpflichtmodule Modulanmeldung 15.07.2023 00:00 | 19.07.2023 23:59 19.07.2023 23:59
Anmeldephase Wahlpflichtmodule (1. Sem./nach Praktikum) Modulanmeldung 23.09.2023 00:00 | 27.09.2023 23:59 27.09.2023 23:59
Nachwahlphase Wahlpflichtmodule (1. Sem./nach Praktikum) Modulanmeldung 30.09.2023 00:00 | 01.10.2023 23:59 01.10.2023 23:59
Courses
Number Name Mandatory Semester Credits  
K.02.V.0009.P Künstlerische Zugänge zu Ernährungs- und Agrarkultur Yes 1 0,0  
K.02.V.0009.P Künstlerische Zugänge zu Ernährungs- und Agrarkultur   winter semester 2023/24  
Requirements
Course/Final module requirements Requirements Compulsory pass Weighting
Final module requirements   presentation Yes 100%
Final module exams
Exam Date Instructors Compulsory pass
1  presentation Fri, 23. Feb. 2024, 09:00 - 17:00 Dr. Stefanie Albrecht; Linda Lezius Yes
2  presentation Time tbd Dr. Stefanie Albrecht; Linda Lezius Yes